Rigshospitalet i Köpenhamn
söker anestesisköterskor

Rigshospitalet har länge haft nöjet att arbeta tillsammans med svenska sköterskor och läkare, nu letar vi efter anestesisjuksköterskor till vår nya och moderna operationsavdelning, som vill arbeta hos oss på deltid eller heltid.

HovedOrtoCenteret (HOC) anestesi- och operationsklinik söker dig som brinner för att utveckla och använda dina anestesiologiska kompetenser inom de kirurgiska specialiteterna i sin anestesisektion, ortopedi-, plastik-, brännskade- och thoraxkirurgi, både hos vuxna och barn.

Variationen i komplexitet är stor mellan specialiteter, och det är helt klart något för alla yrkesintressen. Vid sidan av det dagliga arbetet på operationssalarna finns det spännande specialfunktioner som hjärtsilleståndslarm på hela Rigshospitalet, akutlarm och motagande av traumapatienter i Traumecenteret.

 

Hos oss får du:

· Möjlighet att påverka din arbetstid enligt dina önskemål

· Möjlighet att skratta och ha kul

· Många möjligheter för särskilda arbetsuppgifter och ansvarsområden

· En arbetsplats där vi arbetar målmedvetet med professionalism bl.a. Continuing Professional Development (CPD)

· Ett team av anestesisjuksköterskor, där professionalism och sammarbete värderas högt

· Ett skräddarsytt upplärningsprogram med personer som vägleder dig under upplärningen.

· Ett medansvar för att  utbilda och handleda tvärvetenskaplig personal samt studerande inom anestesi. 

Vi söker en kollega, som:

· Tycker om olika utmaningar i en hektisk vardag, med olika patientkategorier och akuta
insatser.

· Tycker det är spännande att vara med och bygga upp en ny operationsavdelning

· Är flexibel, driftig och kan hantera situationer från högt till lågt.

· Har humor och vill ha en positiv påverkan på arbetsmiljön

· Brinner för att undervisa och utveckla anestesisjuksköterskeenheten på HOC

· Ha förmåga att engagera sig i många olika team, olika patientkategorier och akuta ingrepp.

I ledningen arbetar dom aktivt med arbetsmiljöverket för att skapa den bästa möjliga arbetsmiljön, där det är fokus på sambandet mellan arbete- och familieliv, samt proffessionell- och personlig utveckling
Under de 3 första månaderna kommer du genonmgå ett uppläringsprogram som har gjorts specifikt för uppgifter inom  anestesi, som finns inom det specifika yrkesområdet som du har blivit knuten tillEfter en avslutad upplärning blir du introducerad till de övriga anestesiområdena, och du kommer då att kunna vara en del av det dagliga teamet. De många specialiteterna ger dig stora möjligheter att växla mellan både specialist- och allmäntjänstgöring. Arbetstiden är 37 timmar/vecka, det finns möjlighet till 32 timmar/vecka, och du introduceras till att arbeta jourpass, först efter att du har fått tillräckligt med kompetens inom HovedOrtoCenterets alla anestesiområden. Vi är ca. 90 anestesisjuksköterskor. Huvuddelen av behandlingen är högt specialiserad anestesi till patienter från hela Danmark. Om du trivs med en hektisk och oförutsägbar vardag med många spännande anestesiologiska utmaninga, är Rigshospitalet det rätta stället för dig. Länken som du ser nedanför är en liten introduktionsvideo. De pratar danska men hoppas att du trots det förstår. Om du är intresserad eller vill ha mer information kan du kontakta Annelie via annelie@emmabvc.se, eller genom att ringa henne via Tel: 076 000 16 30 Du kan även fylla i formuläret nedanför videon. Hoppas att höra ifrån dig snart.

Här är en video om en dag på HovedOrtoCenteret (HOC)
anestesi-och operationsklinik

Play Video

Jag vill ha mer information